Een quiz? Op uw serieuze congres? Kan dat eigenlijk wel? Jazeker! Er is geen congres-onderdeel zó interactief, zó dynamisch en zó inhoudelijk als een stijlvol uitgevoerde congresquiz.

Uw gasten hebben de hele dag kunnen luisteren naar boeiende sprekers maar zo tegen vier uur is de energie wel op. Ze zijn – met een beetje pech – mentaal al bezig met vertrek en met de vraag hoe lang hun file zal zijn. Blijven ze nog wel voor de borrel?

Met de CongresQuiz heeft u dé tool in handen om ervoor te zorgen dat uw event met een hoogtepunt eindigt. Uw gasten worden door onze enthousiaste presentator meegenomen in een eerste quizronde vol herkenbare en toepasselijke muziekfragmenten.

De tweede quizronde bevat serieuze vragen over het congres: is de hoofdboodschap eigenlijk wel blijven hangen?

In de derde quiz-ronde maken we dankbaar gebruik van alle hilarische filmpjes die tegenwoordig op internet te vinden zijn: daar zitten zeker ook toepasselijke filmpjes over uw vakgebied tussen. In de finaleronde wordt duidelijk wie zich de winnaar van de quiz mag noemen. Aan u de keus of dat een persoon of een groep is. Of wellicht is uw give-away wel de prijs voor iedereen?

Uw gasten kunnen reageren met door ons geregelde professionele stemkastjes. Tip: gebruik onze stemkastje gerust al eerder op de dag; onze technicus is er toch. Reuze fijn voor nul-meting, interactie en evaluatie. Wij werken samen met de door-de-wol-geverfde professionals van Eurovote.

Meestal is de kwis de afsluiter van de dag. Uw presentator kan echter ook de rol van dagvoorzitter op zich nemen. Zo bespaart u kosten en is de overgang naar de kwis heel vanzelfsprekend. Ook is het mogelijk om vóór de quiz de dag kort samen te vatten in de vorm van een talkshow. We denken graag mee dus neem gerust vrijblijvend informatie op!


Ook EuropCar, Provincie Noord Holland, Feenstra, longcentrum CIRO, de vereniging voor Statistiek en Onderzoek, de KNMT, Unidek, papierfabriek SCA, het POP-museum, Dynamoo.biz, het regionaal bureau voor Toerisme in Gelderland en het ministerie van Defensie kozen voor de CongresQuiz. U bent dus in goed gezelschap!

Vul vrijblijvend uw gegevens voor meer informatie

6 + 2 =