Dagvoorzitter; MC, moderator, facilitator of onmisbare procesbegeleider?

Welke term u ook gebruikt, Otto Wijnen is uw partner voor nationale en internationale bijeenkomsten

Otto Wijnen is de dynamische dagvoorzitter die uw evenement met interactie naar nieuwe hoogten tilt. Met zijn ongeëvenaarde energie is Otto een kracht van formaat, zowel bij live als bij online en hybride evenementen. Met 30 jaar ervaring op het podium kent hij de kneepjes van het vak als geen ander. Hij leest feilloos wat de zaal nodig heeft en weet precies de juiste snaar te raken. Otto speelt met taal en humor, of hij nu op het podium staat als dagvoorzitter of als energieke spreker met zijn ‘fakespeech’. Netwerken en verbinden zit hem in het bloed. Op ontspannen wijze brengt hij mensen samen op elke denkbare zakelijke bijeenkomst, zowel inhoudelijk als informeel. Laat Otto uw volgende event naar een hoger niveau tillen!

Energiek en Betrokken

Otto injecteert elke bijeenkomst met een frisse dosis positiviteit. Zijn aanstekelijke enthousiasme creëert een bruisende ambiance. Met zijn oprechte betrokkenheid weet hij als geen ander de deelnemers te inspireren en te motiveren.

Online en Hybride Expertise

Met een diepgaande kennis van online en hybride evenementen onderscheidt Otto zich als een ware expert in het digitale domein. De afgelopen jaren heeft hij tientallen online trainingen succesvol gefaciliteerd en behaalde hij het officiële diploma “Virtual Event & Meeting Management”. Of het nu gaat om het modereren van een internationale virtuele conferentie of het naadloos integreren van online deelnemers in een fysieke bijeenkomst, Otto’s expertise zorgt ervoor dat uw congres naar een hoger niveau wordt getild.

Verbindend Vermogen

Otto staat bekend om zijn talent om mensen met elkaar te verbinden. Of het nu gaat om het initiëren van een open dialoog tussen sprekers en publiek, of het faciliteren van waardevolle netwerkmomenten, Otto slaagt er altijd in – vaak met een vleugje verfrissende humor – om de juiste connecties te leggen en een inclusieve sfeer te scheppen.

Interactie en co-creatie in plaats van zenden en consumeren geven pas echt energie!

Spreker met Rijke Ervaring

Met zijn achtergrond als spreker op diverse internationale congressen, beschikt Otto over de nodige ervaring om de inhoud van uw evenement te ondersteunen. Zijn heldere communicatiestijl en diepgaande kennis maken hem niet alleen een uitstekende moderator, maar ook een waardevolle bijdrager aan inhoudelijke discussies.

Internationale Vaardigheden

Vrijdag’s gespreksbegeleiding in Rome; ’s maandags faciliteren bij een MT-meeting in Munchen? Check! Otto spreekt vloeiend in het Engels, waardoor hij niet alleen nationale, maar ook internationale podia kan modereren. Zijn tweetaligheid opent de deur naar een breder publiek en maakt hem geschikt als dagvoorzitter voor evenementen met een wereldwijd karakter. Hij is de franse en duitse taal voldoende machtig om op plezierige wijze te communiceren met contactpersonen.

Vrijblijvende koffie

Ga in gesprek met Otto Wijnen over uw zakelijke bijeenkomst. Met zijn combinatie van ervaring, energie, online expertise, verbindend vermogen en internationale vaardigheden, staat Otto voor een onvergetelijke en succesvolle bijeenkomst. Neem contact op en ontdek hoe hij uw evenement naar nieuwe hoogten kan leiden!

  • >30 jaar podiumervaring

  • Gecertificeerd speaker-coach

  • Grote ervaring in online en hybride events

  • Modereert ook in het Engels

Bel gerust voor meer informatie!

Wat zeggen relaties over Otto als dagvoorzitter?

Otto is dagvoorzitter geweest bij een evenement van de HAN over de toekomst van het financiële beroep. Ik was organisator van het evenement en heb Otto als een gedreven, energieke en creatieve dagvoorzitter ervaren. Otto is niet alléén dagvoorzitter op de dag van het evenement, maar neemt zijn ervaring in de evenementenbranche mee in de voorbereidingen. Daar heeft hij zijn meerwaarde zeker laten gelden. Verder is Otto een dagvoorzitter die de touwtjes in handen heeft. Otto stemt af met de techniek en de sprekers, springt in als er iets mis gaat (en laat lijken alsof het de bedoeling is) en weet op creatieve wijze om te gaan met onverwachte situaties. Dit heeft mij veel rust en vertrouwen gegeven in een goede afloop van het evenement.

Thomas Gaastra-Van Maanen – Onderwijskundige @ Hogeschool van Arnhem En Nijmegen

Wij hebben Otto gevraagd de organisatie van een seminar op zich te nemen. Voor mij als ondernemer is dat een totaal andere tak van sport. Otto heeft erg veel tijd gestoken in het inventariseren van de wensen en het beoogde doel, waarna eigenlijk automatisch keuzes gemaakt konden worden. Ik kan iedere ondernemer aanraden voor dit soort zaken Otto in te schakelen. Het betaalt zich terug. Nadat alles georganiseerd was nam Otto in een andere ‘hoedanigheid’ ook nog eens een (uiterst humoristisch) deel van de presentatie voor zijn rekening. En dan is het voor mij als organisator van het seminar alleen nog maar een kwestie van ‘inkoppen’. Ik kan terug kijken op een heel plezierige samenwerking.

Rien Eyzenga – AS Support

Met Otto als deskundig host lukt het om vanuit het niets een professionele samenwerking te realiseren; alsof we al jaren samen presentaties deden. Drie keer mochten we samen buurkracht neerzetten. Wanneer de locatie niet geheel voldeed aan onze wensen qua licht en geluid, toverde Otto vanuit het niets licht en geluid te voorschijn. Aldoende leer je van alles van Otto! Bûter, brea en griene tsiis, Otto praat it net, mar ferstiet elke fries!

Marjan Faber, Begeleidingskundige

Otto is een zeer kundige presentator die zich net zo gemakkelijk beweegt voor de camera als voor een zaal. Voor HoornTV heeft Otto meerdere programma’s op hoog niveau gepresenteerd, waarbij hij zich gemakkelijk laat regisseren. Hij kan als geen ander improviseren tijdens live uitzendingen waarbij onverwachte en soms hectische ontwikkelingen snel en professioneel door Otto aan elkaar gepraat worden.

Arthur Hergarden – HoornTV

Tourism Malaysia en Langkawi Development Authority (LADA) hebben onlangs Otto ingehuurd als de ‘emcee’ ofwel moderator voor ons B2B-evenement. Met zijn tomeloze energie en enthousiasme wist Otto onze gasten een onvergetelijke ochtend te bezorgen.
Otto paste zijn presentatie perfect aan op de doelgroep (uit de reisbranche) en speelde in op de verschillende culturen die aanwezig waren (uit Nederland en Maleisië). Voor onze toekomstige evenementen hoef ik niet meer verder te zoeken naar een dagvoorzitter!

Naziha Kechouh – Marketing Manager Benelux

Otto is iemand die met veel enthousiasme presenteert maar mee blijft denken met de opdrachtgever. Je weet dat het gewoon goed gaat komen. Hij presenteert al meerdere jaren de eindevents van mijn project waarbij hij het maatschappelijke doel voorop weet te stellen.

Sylvia Bakker – Trainer en ondernemer @ Prodico

Ik heb Otto gevraagd als dagvoorzitter bij de opening van het Europees Kampioenschap Rolstoelhockey. Als je Otto vraagt, krijg je direct een totaalpakket van passie, inspiratie, motivatie en deskundigheid. Otto houdt niet van half werk en bereidt zich goed voor op de opdracht. Hij weet als geen ander het publiek op te zwepen en voor een fantastische sfeer te zorgen. Otto werkt vanuit zijn hart! We zijn heel blij met zijn bijdrage en hebben alleen maar positieve feedback gekregen. Zowel van de toeschouwers als van de mensen die met hem mochten samenwerken.

Niels Ten Hagen – Rijkswaterstaat

I met Otto during the unicefrun West-Friesland in October 2015. Otto was our speaker at the ‘start-finish’. Up front Otto was provided with some background information about UNICEF, the run, the sponsors etc. Otto amused the runners and public by speaking alternated with some music for three hours in a very enthousistic way. We received a lot of compliments about Otto and I have learned Otto as a very pleasant person to work with.

Henrike Offerman – UNICEF

Vul vrijblijvend uw gegevens voor meer informatie

4 + 3 =