PERSBERICHT NAJAARSACTIE FAKESPEECH

Otto Wijnen’s fake speech is al ruim 15 jaar een populaire en vermakelijke energizer om conferenties op elk niveau mee te openen, te onderbreken of af te sluiten. Sinds de start van Fakespeech.nl in 2007 presenteerde deze ludieke cabaretier meer dan 500 optredens in binnen- en buitenland, waarbij hij het publiek met zijn speech aan het lachen én zingen krijgt met zijn unieke humor en satire. Dit najaar doet hij presentatiecoaching cadeau bij elke fakespeech op maat. 

Cabaret met stropdas en slotlied

Wijnen’s Fakespeech is ontworpen om eruit te zien als een serieuze voordracht, compleet met pak en stropdas en een professionele houding. De dagvoorzitter kondigt het aan als echte speech. Maar naarmate deze speech vordert, wordt duidelijk dat er iets niet klopt. Deze nep spreker ofwel fake speaker injecteert humoristische anekdotes, visuele grappen en zelfs muzikale grappen in zijn toespraak,, waardoor het publiek betrokken en vermaakt blijft tot het einde. “Iedereen zingt mee en de handen gaan allemaal omhoog, dat blijft magisch!”

Onverwacht lachen door een spreker?

“Het is een geweldige afsluitende act voor elk congres, personeelsbijeenkomst of seminar” zegt Wijnen. “Na een volle dag met serieuze content is het leuk om een beetje humor en luchtigheid te hebben. En het feit dat het onverwacht is, maakt het des te leuker.” Dankzij dit entertainment worden de toehoorders deskundig volledig op het verkeerde been gezet en gaan ze met een grijns de borrel in.

De lach is volgens hem onmisbaar omdat het gasten verbindt, het verlaagt weerstand én het maakt dat deelnemers het event hoger waarderen. 

“Iedereen zingt mee en de handen gaan allemaal omhoog, dat blijft magisch!”

English please, mr fake speaker? 

Otto’s fakespeech is bedoelt om elke zakelijke bijeenkomst, zoals een conferentie, jubileum, symposium, klantendag, congres of seminar op humoristische wijze af te sluiten. Het werkt ook geweldig verrassend bij Engelstalige, internationale bijeenkomsten.

Fakespeech cabaret op uw event of congres

“Ik krijg nooit genoeg van deze act”, zegt Wijnen. “Elk publiek is anders, dus ik pas de presentatie altijd aan op hun onderwerp en behoeften; het is altijd maatwerk. Het blijft leuk om ze een spiegel voor te houden en te zien hoe ze daarop reageren. En het is een geweldig gevoel om te weten dat ik hun congreservaring heb helpen veraangenamen.”

“Het feit dat het onverwacht is, maakt het extra leuk!”

Presentatiecoaching cadeau bij een fake speech

Bij elke boeking krijgt u dit najaar een presentatiecoaching sessie ter waarde van 300 euro cadeau. Otto is sinds 2010 gecertificeerd presentatiecoach en schrijver van het boek “Help! Ik moet spreken”. Ook dit boek is bij de aanbieding inbegrepen. De coaching kan worden ingezet voor een spreker op het evenement maar ook voor iemand anders, is online en duurt twee uur. 

Voor meer informatie over Otto Wijnen’s Fakespeech, het boeken van een optreden en de promotieactie kunt u terecht op zijn website www.fakespeech.nl. Alle boekingen worden afgehandeld door de Speakers Academy.

Foto’s via: https://www.dropbox.com/scl/fo/uhyjq3sjv5d7ckd2veiw7/h?dl=0&rlkey=pbvjyixzd62hxl4q83yo3jtv4

Video: https://youtu.be/GPkjZUNjMCo

Voorwaarden najaarsactie 2023

Algemeen

• De aanbieding is van toepassing op een boeking met een minimum bedrag van € 2500 ex btw.
• Bij een boeking van een fakespeech ontvangt de opdrachtgever een voucher voor een online individuele presentatiecoachingsessie. ter waarde van € 300 ex btw. Deze mag door opdrachtgever zelf of door ieder ander worden verzilverd.
• Eén exemplaar van het boek “Help! Ik moet spreken” ter waarde van € 15,50 wordt per post verzonden naar de coachee of overhandigd tijdens de uitvoering van de fakespeech als de coaching na afloop van de fakespeech plaatsvindt.
• Zowel de fakespeech als de coachingsessie moet worden geboekt en uitgevoerd in de periode 01-06-2023 tot 21-12-2023.
• Boeking en betaling verlopen via de Speakers Academy

Presentatiecoachingsessie

• De coaching is online in Zoom. Fysieke coaching op locatie is mogelijk tegen meerprijs.
• De sessie kan eenvoudig worden ingepland via https://www.calendly.com/ottowijnen/120min.
• Een geplande coachingssessie kan zonder opgaaf van redenen door de coach verzet worden. In overleg wordt dan snel een nieuwe afspraak gemaakt.
• Het aanbod omvat één sessie van 120 minuten. Opdelen in twee sessies van 60 minuten is mogelijk tegen meerprijs.
• De sessie is individueel, dus gericht op één persoon. Vanwege het persoonlijke karakter van presentatiecoaching is het noodzakelijk dat de coachee de sessie zonder omstanders kan uitvoeren.