Coniche: advies in retailConiche is een adviesorganisatie op het gebied van call-centers en retail. Afgelopen woensdag verzorgde zij in het Miele Insperience Center in Vianen de themamiddag van een directiebijeenkomst van een grote retailorganisatie. Omdat zij mij aan het werk hadden gezien bij Thuiswinkel.org hadden ze mij uitgenodigd deze middag met veel energie af te trappen. “En zo geschiedde…” Lector Rob Dokhellingk zuigt niet!
Fakespeech in het Miele Insperience Center

Break-out sessies

Het voltallige directieteam van deze grote retail organisatie genoot van de snelle fakespeech met de titel “Shake your retail” die vol zat met verwijzingen naar het onderwerp van de dag: klantgerichtheid in retail. Eerder die ochtend sprak een échte professor uit België, dus mijn aanwezigheid als Rob Dokhellingk, lector van de Universiteit Leuven was volledig geloofwaardig. Ook hier zong de hele zaal volop mee met het slotlied. Het bleek de juiste mindset voor de daaropvolgende break-out sessies!
Heeft u ook een zakelijke bijeenkomst ‘op niveau’ waar wel wat energie gebracht mag worden? Reserveer nu alvast de datum; het najaar is namelijk al behoorlijk vol aan het lopen.
Logo De Lachende LamaDank aan “De Lachende Lama” voor het regelen van de boeking!