Bel voor een vrijblijvende offerte 085 4012600 info@ottowijnen.nl

UPDATE April 2018: Alle plekken in Hoorn zijn gevuld! Er is nog plek in de presentatietraining in Gouda op 8 en 9 november.

Loop je al een tijd rond met de wens om je volgende presentatie perfect te doen? Hoe zou het zijn als je met iedereen in de zaal die verbinding weet te maken. Zodat mensen na afloop enthousiast naar je toe komen en meer van je willen weten. In Nederland nemen we gauw genoegen met een redelijke presentatie. Als je zonder technische problemen en zonder al te veel hakkelen en ‘euhs’ de eindstreep hebt gehaald, vinden we het al snel prima. We weten vaak niet beter. Maar het kan anders! Met relatief weinig moeite is van een gebruikelijk praatje een gedenkwaardige presentatie te maken. Eentje die echt is – zoals jij bent, die emotie bevat en die jouw publiek energie geeft. Eentje waardoor jouw publiek je beter heeft leren kennen én jouw boodschap beter onthoudt. 

Zoiets vergt investering. Je zult meer tijd nodig hebben voor de voorbereiding. En je zult moeten weten hoe je dat aanpakt. En daar kan ik je bij helpen. Samen met mijn vriend en co-trainer Hans Etman organiseer ik een paar keer per jaar een open presentatietraining. Doordat we met maximaal 8 deelnemers werken krijg je dus optimale aandacht en sta je veel en vaak voor de groep. Want dat is de enige plek waar je dit kan leren en ervaren: op dat podium. We zorgen voor een veilige, prettige sfeer zodat jij ontspannen kan experimenteren met nieuwe manier van spreken in het openbaar.

Tussen de twee trainingsdagen zit genoeg tijd om de opgedane ervaring en kennis in de praktijk toe te passen. De tweede dag kan je alles ervaringen bespreken met ons en met de zeven andere deelnemers. Bij de training zit mijn boek “Help! Ik moet spreken” in begrepen, alle koffie en thee en 2 x een lekkere lunch.

Bij de concurrenten kosten tweedaagse trainingen vaak meer dan € 1200,-. En daarbij is de groep meestal groter, met een enkele trainer. Bij ons betaal je niet alleen minder, de groep is kleiner en we werken met twee trainers. Een kwalitatief hoogwaardige training dus. Met een 100% tevredenheidsgarantie: ben je na de eerste dag niet overtuigd van het nut ervan, dan krijg je je geld terug. Want we willen alleen razend enthousiaste ambassadeurs!

De eerstvolgende training start op 5 april aanstaande in Hoorn. Voor sommige niet naast de deur, maar laat dat geen beperking zijn. We starten om 09:30 met de inloop en er is een prima treinverbinding met de randstad. Eventueel halen we je op van het station. De investering is slechts € 925,- en ondernemers en zzp-ers kunnen deze kosten helemaal aftrekken.

Gun jezelf de kick van een werkende presentatie en meld je vandaag nog aan. Zo wordt jouw presentatie er eentje waar het publiek naar uitziet!

Alle info lees je hier: www.ottowijnen.nl/presentatietraining