Dinsdag 2 juli bent u weer welkom bij de DuoMasterclass Presenteren in Café Lou in het pand van VanderLaan in Zwaag (Hoorn). Maar waarom zou u dat doen?

O: Camera loopt!

RJ: Ja, er zijn mensen die mij vragen:’ die Duo Masterclass Presenteren… (dat vroegen ze bij de eerste overigens ook. De tweede komt er alweer aan)… Waarom zou ik dat doen? Nou, waarom?

O: Ja, waarom niet? Ik zou je drie goede redenen geven. Allereerst: Kennis en kunde. Hier staat iemand met een bak ervaring en kennis en kunde van -heb -ik -jou -daar. En ik heb ook wel het één en het andere gedaan, zou ik maar zeggen, op het podium. Waardoor wij samen echt in staat zijn om jou op gang te helpen, op de weg te helpen, jou naar het volgende level te komen in jouw spreekvaardigheid.

De tweede reden is dat je, ja wij zijn zelf behoorlijk bevlogen en wat we de vorige keer merkte, is dat mensen na afloop vooral ook zeiden: ‘ik krijg helemaal zin om ermee aan de slag te gaan! Ik ben helemaal gemotiveerd, geïnspireerd door wat er allemaal kan!’ Ik denk dat- die hadden we zelf eerlijk gezegd niet zo duidelijk voorzien, dat dat die inspiratie zo’n belangrijke factor was.

En de derde reden is, je komt met mensen te werken, je hebt persoonlijke verhalen, ontboezemingen. Het is heel, nou, je leert elkaar echt kennen. Dus die netwerkfunctie, hartstikke leuk.

RJ: Is eigenlijk gewoon net werken. Twee juli, de Duo Masterclass Presenteren. Van harte welkom.

O: Zo jammer dit..

Tickets bestelt u via www.duomasterclass.nl. Met de code DMOPW50 maakt u gebruik van een leuke korting!