Voor sommigen is het goed nieuws, voor andere wellicht wat minder maar vanwege de vele afzeggingen door de EK-wedstrijd en ‘na rijp beraad’ – zoals dat zo mooi heet – hebben Robert-Jan Knook en ik besloten deze editie van de DuoMasterclass Presenteren te verplaatsen naar prinsjesdag 17 september. Zo kunnen er meer deelnemers bij zijn én we kunnen iedereen ook de volledige inhoud in alle rust en zonder tijdsdruk aanbieden zodat je echt wáár krijgt voor je geld. 

DuoMasterclass Presenteren

Uiteraard blijven al gekochte tickets geldig maar mocht je liever restitutie willen dan kan dat natuurlijk ook.

Ben je er klaar voor om een betere spreker (M/V/?) te worden? Doe mee en geniet van het enthousiasme en de kennis-en-kunde van Robert-Jan Knook en Otto Wijnen. (Dat ben ik). In drie uur tijd weer op scherp voor je volgende presentatie.

Zoals gemeld: 18:45 uur is de inloop en we starten die dag stipt om 19:00 uur. Om 22:00 uur ronden we af met aansluitend gezellig napraten. De locatie is en blijft Cafe Lou in het pand van VanderLaan aan de Oostergouw 2 in Zwaag. 

Met het verplaatsen is de ticketverkoop ook verlengd: de earlybird aanbieding geldt zelfs tot 27 augustus! Dus bezoek bijtijds naar www.duomasterclass.nl zodat je jouw ticket met voordeel kan bemachtigen!

Excuus voor het ongemak maar we beloven je dat het wachten de moeite waard gaat zijn!

Fijne zomer en tot prinsjesdag!