Robert-Jan Knook & Otto Wijnen

Iedereen moet wel eens een presentatie houden, in welke vorm dan ook. Hoe doe je dat eigenlijk? Kom je goed over en begrijpen mensen wat je zegt? Waar zitten bij jou de verbeterpunten? Voor bestuurders, ondernemers en bevlogen professionals die beter willen leren presenteren is er op 23 april 2024 de Duo Masterclass Presenteren. Na één avond heb je voldoende input om je volgende presentatie stukken effectiever te maken. 

Die input komt van Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Otto Wijnen (presentatiecoach en spreker). Zij bundelen hun kennis in een avondvullende masterclass waarin je onder meer leert omgaan met spreekangst, hoe je slides gebruikt en wat je doet met je lijf als je presenteert. 

Ook leer je gebruik te maken van interactie tijdens je presentatie. Aan het eind van de avond sta jij zelfverzekerder voor jouw publiek en leidt je de volgende vergadering beduidend beter!

Deze high-end masterclass wordt gegeven op 23 april in Het Werklokaal aan de Lepelaar 6 in Hoorn. We starten om 19.00 uur en sluiten af met een borrel. De kosten hiervoor zijn 175 euro ex btw. Als je voor 1 april inschrijft betaal je het EarlyBird- tarief van 125 euro ex btw. Meteen inschrijving kan heel makkelijk via https://shop.eventix.io/067820fc-c737-11ee-a9cb-7e126431635e/tickets

DuoMasterclass Presenteren met Robert-Jan Knook en Otto Wijnen op 23 april 2024 in Hoorn

Meer informatie over de organisatoren

Robert-Jan Knook heeft zijn sporen verdiend in de radiowereld. Hij begon als 16-jarige achter de microfoon maar leerde het vak ook achter de schermen in het management van BNR Nieuwsradio. Robert-Jan is nieuwslezer bij het ANP en staat veel op het podium als dagvoorzitter en presentator. De laatste jaren is hij ook bijzondere trouwambtenaar.

Otto Wijnen is ruim 25 jaar professioneel spreker en sinds 2010 gecertificeerd presentatiecoach. Hij leerde presenteren door letterlijk duizend keer op te treden voor kinderen: het moeilijkste publiek wat er is omdat ze kiezen met de voeten! Daardoor weet hij als geen ander hoe je de aandacht krijgt én houdt. Die kennis gebruikt hij nog steeds; als dagvoozitter en spreker op congressen.