Ze waren kritisch. Ze waren nieuwsgierig. Ze wisten niet precies hoe het zou ‘vallen’ bij hun team. Maar het MT van Nestlé Professional is nu blij! Heel blij! Zo blij dat ze de fakespeech een 10 hebben gegeven! 

Het team van Nestlé Professional bestaat uit de eenheden food en koffie en deze komen jaarlijkse bijeen om de onderlinge verhoudingen te versterken. Een kolfje naar mijn hand! Vorig jaar had Tom Coronel gezorgd voor de energie, dit jaar was het mijn beurt. Dus geheel in stijl kwam ik aan op locatie ‘Vrij in Culemborg”: in pak, aktekoffer en een iets-te-serieus gezicht. Zo onzichtbaar mogelijk ging ik achterin zitten om nog wat mee te krijgen van het programma voor mij. Met veel geheimzinnigheid wist ik nog wat foto’s te maken die ik meteen in mijn presentatie verwerkte. Na de break was ik er helemaal klaar voor en werd ik door de directeur aangekondigd als leider van een Europees onderzoek naar de veranderingsbereidheid in de professionele Food&Beverage.

Lang verhaal kort: het werd een feestje, daar in Culemborg. Zeker de slides met de profielen van hun teamgenoten leiden tot veel hilariteit. Het toepasselijke slotlied werd uit volle borst meegezongen dus het beoogde effect (veel energie, veel lachen, veel binding) werd zomaar behaald.

Deze boeking liep via mijn gewaardeerde partners van DeSpreker.nl en toen zij met de opdrachtgever om een reactie vroegen was deze kort maar krachtig:
Uw totaal oordeel:
10
Beschrijf uw ervaring in een regel:
Otto was in 1 woord fantastisch!
Beschrijf uw ervaring:
Otto was verrassend, energiek en heel goed voorbereid. Een uniek persoon die onze business update tot een zeer succesvolle en waardevolle dag heeft gemaakt. Otto heeft met zijn gevoel voor timing en humor precies de juiste ‘energy boost’ gegeven. Otto heeft ons zeker ook aangezet tot nadenken over onze activiteiten op het internet en welke impact dat kan hebben zowel zakelijk als privé. Nogmaals dank!

Heb jij ook zo’n teamdag en wil je ze ook laten lachen? Check snel de beschikbaarheid en bel met 085 4012600.