Bel voor een vrijblijvende offerte 085 4012600 info@ottowijnen.nl
Goeie vraag! Als jij altijd met veel plezier ontspannen voor de groep staat dan heb je waarschijnlijk meer aan een van onze andere webinars. Maar als je voor je werk of in je privéleven regelmatig spreekt en de spanning zit je daarbij in de weg (klotsende oksels, trillende handen, misselijkheid) dan doe je jezelf er een groot plezier mee.
 
Hans Etman en ik hebben het mooiste vak van de wereld: wij zien bijna dagelijks grote groepen mensen en meerdere sprekers. Daar zitten soms kanjers tussen waarbij de zaal aan hun lippen hangt! Én we zien kanjers met veel vakkennis en een mooie boodschap waarbij een teveel aan spanning maakt dat hun verhaal niet ‘pakt’ en de zaal verveeld afhaakt.
 
Dat hoeft niet. Er zijn manieren om die verlammende angst te beteugelen. Geen tovermiddel maar praktische handreikingen.
 
In onze tweedaagse training op 7&8 november in Kasteel De Hooge Vuursche gaan we daar uiteraard mee aan de slag. En aanstaande maandag helpen we je alvast op weg tijdens het webinar. Doe jezelf een plezier en meld je aan. Het kost je niets, je hoeft nergens naar toe en het levert je altijd wat op.
Klik op onderstaande link, dan ben je er maandag – online – bij. Tot dan!
 
https://www.ottowijnen.nl/webinar-spreekangst