Als u op zoek bent naar een ludieke energizer dan huurt u eigenlijk lucht. En u weet vooraf nooit zeker of die ingehuurde lucht wel aansluit bij uw event. Daarom vraag ik de mensen met wie ik heb mogen werken vaak om wat op mijn LinkedIn profiel te schrijven, dan hoort u van een ander hoe het ervaren is. Alle referenties staan op LinkedIn, hier alvast twee recente:

Slotlied van de fakespeechEsther van Egmond, recruiter bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken schreef op 26 november 2013:

“Otto heeft voor ons een fakespeech verzorgd voor bestuursleden van studieverenigingen. Met slechts een week voorbereiding is het hem gelukt om een geweldig verhaal neer te zetten dat aansloot op ons thema van die middag. Inlevingsvermogen, energie, creativiteit, snelheid zijn woorden die te binnen schieten als ik denk aan de speech van Otto op de besturendag.”

Rogier Vriezen, consultant bij de stichting Duurzame Scholen schreef op 8 november 2013:
“Otto Wijnen verzorgde een fake-speech als afsluiter van ons congres over onderwijshuisvesting. Na een lange dag luisteren en nadenken, was dit stuk entertainment precies op zijn plaats en Otto wist exact hoe de zaal bespeeld moest worden. Een zeldzame kracht voor een spreker!  Na deze lezing/speech konden de bezoekers met hervonden energie napraten op de netwerkborrel. Wij vonden Otto erg fijn om mee te werken en na één gesprek ter afstemming van de wensen, wist hij zijn ‘carte blanche’ moeiteloos in te vullen. Een aanrader als luchtig element in een zakelijke (netwerk)dag.