Wat drijft Otto Wijnen?

 

 

 

 

 


 

Doelstelling van Otto Wijnen

 

Ervoor zorgen dat uw gasten met méér energie naar huis gaan dan waarmee ze kwamen. Vandaar de benaming: “De kleinste energieleverancier van Nederland”. Lees ook het interview met Otto Wijnen in Meeting Magazine 

 

Filosofie van Otto Wijnen Speaker & Coach

 

  • Ons publiek / uw gasten zijn altijd de held. Wij zullen NOOIT grappen maken ten koste van uw gasten!
  • Wij hanteren een ‘gentleman’s agreement’: als u na afloop ontevreden bent over onze dienstverlening, en u kunt dat onderbouwen met redelijke argumenten (bijvoorbeeld reacties van gasten), dan verscheuren we de factuur. Wij streven naar enthousiaste ambassadeurs die uitsluitend positief over ons praten!
  • Onze kernwaarden zijn
    • Onderscheidendheid. Het is ons doel de verwachingen te overtreffen
    • Eerlijkheid: Dus ook geen leugens om bestwil
    • Respect: Voor de gasten in de zaal, voor de deelnemers aan de training (dus wat er tijdens de coaching of training wordt besproken wordt niet gedeeld met derden) en voor de wereld om ons heen.

 

Ontstaan van Otto Wijnen Speaker & Coach

 

Otto Wijnen Speaker & Coach is een initatief van Otto Wijnen; geboren in Amstelveen in 1968 en ondernemer sinds 1999. Tijdens zijn HBO-opleiding  Cultureel Maatschappelijk Werk, afstudeerrichting Recreatie en Toerisme, leerde hij creatief denken over doelgroepen en behoeften. Met zijn specialisme Audio en Video gaf hij in 1995 met het afstudeerproject Hoog In Verleiding zijn visitekaartje af: 6 diaprojectoren en een videobeamer interacteerden met de acteur op het podium. 

 

Daarna volgde enkele jaren met acteerwerk voor onder meer theaterproductiebedrijven Pepper & Co en De Lachende Lama. De opleiding Multimediaproducer aan de School for Audio Enginering in Amsterdam bracht inzicht in moderne mediatechnieken en daar kwam in 1999 de eerste fakespeech uit voort. In 2006 werd het helder: dít is de vorm! Otto Wijnen Speaker & Coach was een feit. Aanvankelijk onder de naam “Otto Wijnen Zakelijk Theater en Presentaties” en daarna enige jaren onder de noemer “One2all Presentatie“. In 2012 is het vijf-jarig bestaan gevierd met een congres over congresorganisatie; Congres 5.0. Hier leest u een recentie in De Gelderlander en dit is de link naar het videoverslag. In 2012 is het bedrijf verhuisd van Nijmegen naar Hoorn. In 2016 verscheen de basisgids ‘Help! Ik moet spreken’.


 

Presentatiecoaching en presentatietraining

 

Sinds Otto’s opleiding aan de school voor presentatiecoaching in 2010 kunt u bij ons ook terecht voor persoonlijke presentatiecoaching om uw presentatie te verbeteren. Enkele keren per jaar kunt u deelnemen aan open presentatietrainingen in Hoorn en de omgeving van Driebergen. Sinds eind 2015 is Otto geautoriseerd SCIL-coach. In juli 2016 kwam de basisgids Help! Ik moet spreken uit. Deze kunt u via deze link bestellen.

 


 

Algemene Voorwaarden

 

Goede afspraken maken goede vrienden. Als vangnet voor als we er écht niet meer uitkomen hanteren we de volgende voorwaarden. 

 


 

Wil je eens vrijblijvend sparren over jouw evenement, dan kun je ons altijd bellen op 085 4012600. Wil je meer info of  alvast een datum in optie laten zetten, vul dan een vrijblijvende offerte-aanvraag in. Bedankt voor je bezoek!