Wist je dat alleen al in de Jaarbeurs jaarlijks meer dan 7000 congressen en vergaderingen plaats vinden? Als professional ontkom je er dus bijna niet aan om met regelmaat een congres te bezoeken. Dan zal je vast ook wel opgevallen zijn dat de ene spreker zoveel meer boeit dan de andere. Waar zit ‘m dat nou in? En hoe komt jouw boodschap als je zelf moet spreken bij jouw toehoorders binnen??

Hallo, fijn dat je kijkt. Ik ben Otto Wijnen, ik help bevlogen sprekers hun doelgroep te bereiken én ik ontsaai zakelijke bijeenkomsten met ludieke energizers zoals mijn fakespeech. Om mezelf te blijven ontwikkelen als spreker en als mens volg ik allerlei trainingen. Ik lees alles wat er over spreken in het openbaar te lezen valt.

Sinds een paar jaar wil ik daarom niet meer alleen maar de lach brengen. Dat is mooi en dankbaar werk, maar ik merk dat de kennis en ervaring die ik heb mogen opdoen voor andere sprekers enorm bruikbaar is. Als presentatiecoach iemand een kleine stap verder helpen geeft me dus net zoveel of misschien wel méér voldoening dan 1000 man aan het lachen maken als fakespeaker.

Op mijn site ottowijnen.nl vind je informatie over allebei die rollen. En heb je nu al een directe vraag omdat je betrokken bent bij een zakelijke bijeenkomst of omdat je binnenkort mag spreken, dan is het enige wat je hoeft te doen bellen met 085 4012600. Laten we elkaar gauw ontmoeten, ik zie er naar uit!