Bel voor een vrijblijvende offerte 085 4012600 info@ottowijnen.nl

Presentatiecoaching

Het uitgangspunt bij mijn stijl van presentatiecoaching is: leren door ervaring. De methode – ontwikkeld door Arold Langeveld  van de School voor Presentatiecoaching – kent maximaal rendement: in twee á drie sessies is het verschil zichtbaar en voelbaar. U spreekt met meer rust, meer overtuiging en meer verbinding. Ik streef er niet naar u perfect te laten presenteren. Ik streef ernaar de presentatievaardigheden die u in u heeft, vrij te maken. 

Ik laat u graag in korte tijd ervaren hoe het is om op een spontane, professionele, boeiende en aantrekkelijke manier te presenteren.

Laat de zaal zinderen

Nadat de afspraak voor de eerste coachingssessie is gemaakt, zorgt u ervoor dat uw verhaal ‘presentabel‘ is: u weet wát u wilt zeggen, u heeft een volgorde bepaald en u heeft – eventueel – de gewenste beelden erbij. Het helpt in onze voorbereiding als u uw materiaal (tekst + beeld) vooraf aan ons mailt.

De coaching kan plaatsvinden op uw lokatie, op trainingslocaties in het land of in mijn ruime trainingsruimte in Hoorn. Dankzij de video-feedback krijgt u de gelegenheid om te zien of de punten die naar voren komen, inderdaad kloppen. Mocht u er tegenaan lopen dat bepaalde gewoonten hardnekkig zijn, dan bied ik oefeningen aan om die gewoonte te doorbreken. Met als resultaat dat u beter en professioneel leert presenteren. We kunnen ook werken aan angst voor presenteren in het openbaar of als u juist creatief moet presenteren. Met als doel de zaal te laten zinderen!
Bij de coaching ontvangt u een exemplaar van de basisgids “Help! Ik moet spreken” als naslagwerk.

 Otto heeft mij met zijn professionele aanpak gecoacht in de voorbereiding van mijn Presentatie Talentleiderschap en Duurzaamheid bij ABN-AMRO. Met zijn enthousiasme en het door hem ontwikkelde presentatiemodel voelde ik me comfortabel om te spreken voor een zaal met meer dan 100 man. Ik raad andere professionals die hun spreekvaardigheden willen verbeteren aan om een coaching-traject/presentatietraining bij Otto te volgen.

Coen van Driel, Principal Consultant Process Safety & Circular Economy bij Kienbaum.

Voor wie?

Bevlogen professionals zoals:

  • Directeuren, managers
  • Bestuurders
  • Ondernemers
  • ZZP-ers
  • Iedereen die wil investeren in een goede presentatie

…Otto bleek wederom in staat zijn publiek te boeien met een pakkende en humoristische presentatie. Zijn brede ervaring en professionele aanpak zijn de aanleiding geweest hem te vragen mij voor te bereiden op een presentatie voor een landelijk symposium. Naast allerlei praktische tips en hulp met betrekking tot de vormgeving van de presentatie heeft hij mij ook op een persoonlijke en zeer prettige wijze gecoacht. Mede door zijn professionele aanpak heeft hij mijn presentatie tot een succes gemaakt en mij nieuwe vaardigheden aangeleerd. Ik beveel Otto van harte aan als entertainer en vooral ook als professionele presentatiecoach.  Diny Brands – Diabetesverpleegkundige bij Sint Anna ziekenhuis

Beter presenteren

Veel mensen hebben angst voor presenteren maar willen wel beter leren presenteren, professioneel presenteren. Dankzij de ervaring als spreker én de opleiding tot presentatiecoach kan ik je ondersteunen zodat je toch succesvol gaat presenteren.  Scriptwriting, productie van powerpoint slides, repetitie met video-feedback, SCIL-coaching; ik bied samen met partners een compleet pakket van diensten waar we naar behoefte uit kunnen putten. Bel ons op 085 4012600 voor meer informatie.