Bel voor een vrijblijvende offerte 085 4012600 info@ottowijnen.nl
Presentator gezocht

 

Presentator gezocht?

 

De presentatie van uw event is allesbepalend. Als alle ogen gericht zijn op het podium dan moet alles soepel verlopen. Dan moet daar een professional staan; een presentatie vakman! Een presentator die meedenkt. Hoe reiken we die award nou precies uit?  Is er spraakwater voor de sprekers?  Laat me met u meedenken om uw event naar een hoger plan te tillen. Met echtheid, emotie en energie!

 

Presentatie

 

Presentatoren zijn er genoeg. En er zijn vele soorten presentatoren: showmasters, evenementenpresentatoren, radio en tv-presentator en dagvoorzitters. Kies mij als u uw evenement wilt opluisteren met een humorvolle, energieke en unieke presentator! Want dáár ligt mijn kracht: met veel enthousiasme en interactie ervoor zorgen dat uw podiumprogramma goed verloopt.  Interessant? Vraag dan meteen vrijblijvend een offerte aan! 

Radio, video, webinar en televisie

Met alle bovenstaande vormen heb ik ervaring mogen opdoen. Op 14 jarige leeftijd zat ik in het productieteam van de locale omroep Goirle. In 2000 was ik op de landelijke televisie in het programma De Gouden Koets. In 2005 was ik mede-presentator bij één van de eerste internetstations van Nederland: ROSfm. Recentelijk was ik side-kick op WILDfm, bij dj Rick Waltmann. Bij de streekomroep Weeff is mijn radiocolumn maandelijks te horen en ik verzorgde de jaaroverzichten van het nieuws op de tv.  Verder ben ik vertrouwd met studiopresentatie voor camera (o.a. bij de serie instructievideo’s voor het VSB-fonds), spreken met auto-cue en ik heb ervaring met webinars. Ik kan last-minute inspringen mocht u met spoed een presentator nodig hebben.

Instructievideo VSB fonds

Dagvoorzitter

 

In combinatie met een ludieke act zoals de fakespeech of congresquiz kunt u mij ook inzetten als dagvoorzitter en/of presentator. Ik was lange tijd lid van de vakgroep voor dagvoorzitter (GoedeDagVoorzitters), maar heb de voorkeur voor de presentatie van uw evenement. Wilt u een inhoudelijk sterke,  meer journalistieke dagvoorzitter, dan adviseer ik van harte het enige bureau voor dagvoorzitters, dagvoorzitter.nl