Het is gewoon zo leuk hè, ik heb zo’n mooi vak. Ik mag vandaag nu even een teaser opnemen voor een congres waarin ik dit najaar dagvoorzitter ben in de Rijtuigenloods namens het NVvP oftewel de vereniging van podotherapeuten. Dat is leuk ook aan mijn vak, er zijn zoveel verschillende interessegebieden. En straks mag ik dan weer gaan spreken als fakespeaker, als afsluiter van het congres: ‘Veilig wonen’ over woninginbraakpreventie. Nou ja goed, hoe divers wil je het hebben?! Super gaaf, ik heb zo’n leuk vak. De teaser video voor de NVvP is opgenomen en inmiddels zijn de drie zalen hier tot één gemaakt. De techniek is volop bezig om alles aan te sluiten. Ik krijg een fijne HDMI aansluiting op het podium. Ik heb mijn cameraman mogen gebruiken om hier opnames te maken. Kortom, top dag! Nou, dit was dus het einde. Kijk, ik krijg even een hand van mijn opdrachtgever. Ja, was het last leuk? – Het was echt fantastisch. – Het kwam heerlijk op gang, dus volgens mij hebben we de dag heel goed afgesloten. Toppie! Een spontane referentie! Dank je wel, met veel plezier verzorgd. Ik heb er wel een beetje warm van gekregen, maar dit is waar voor je het doet. Ik heb zo’n mooie vak. Heerlijk! Tot volgende week!