Met enige regelmaat mag ik referenties ontvangen van de mensen waar we mee gewerkt hebben. Lees hier de ervaringen van Diny Brands van het Sint Anna ziekenhuis in Geldrop:

“Ik heb Otto leren kennen tijdens een symposium, waar hij met volle overtuiging en enthousiasme een fakespeech ten gehore gaf. Deze ervaring vormde voor mij de aanleiding om hem uit te nodigen om een door mij mede georganiseerd symposium voor huisartsen, praktijkondersteuners en diabetesverpleegkundigen op een ludieke en aansprekende wijze af te sluiten.

Otto bleek wederom in staat zijn publiek te boeien met een pakkende en humoristische presentatie.

Zijn brede ervaring en professionele aanpak zijn de aanleiding geweest hem te vragen mij voor te bereiden op een presentatie voor een landelijk symposium. Naast allerlei praktische tips en hulp met betrekking tot de vormgeving van de presentatie heeft hij mij ook op een persoonlijke en zeer prettige wijze gecoacht.

Mede door zijn professionele aanpak heeft hij mijn presentatie tot een succes gemaakt en mij nieuwe vaardigheden aangeleerd. Ik beveel Otto van harte aan als entertainer en vooral ook als professionele presentatiecoach.”

Service categorie: Diabetesverpleegkundige
Jaar eerste keer aangenomen: 2011 (meer dan eens aangenomen)
Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Creatief.