Op 23 september kwamen 70 financieel dienstverleners naar Slot Doddeldael bij Nijmegen voor het seminar “Support 2.0: tijd voor de adviseur”. Met de opdrachtgever Rien Eyzenga van Assupport werkten we nauw samen in de conceptfase (volgens het model van Mindmeeting). We produceerden de uitnodigingsvideo (script, opname en montage). En we suggereerde Gerrit Heijkoop als spreker over social media en we verzorgden stemversterking en projectie tijdens het event. Een groot project waar we met veel tevredenheid op terugkijken. Opdrachtgever Rien Eyzenga ook; lees zijn reactie onder de foto’s!

  Fotografie: Walter Sietinga

Kwestie van inkoppen

“Wij hebben Otto pas gevraagd de organisatie van een seminar op zich te nemen. Voor mij als ondernemer is dat een totaal andere tak van sport. Otto heeft erg veel tijd gestoken in het inventariseren van de wensen en het beoogde doel, waarna eigenlijk automatisch keuzes gemaakt konden worden. Ik kan iedere ondernemer aanraden voor dit soort zaken Otto in te schakelen. Het betaalt zich terug.

Nadat alles georganiseerd was nam Otto in een andere ‘hoedanigheid’ ook nog eens een (uiterst humoristisch) deel van de presentatie voor zijn rekening. En dan is het voor mij als organisator van het seminar alleen nog maar een kwestie van ‘inkoppen’. Ik kan terug kijken op een heel plezierige samenwerking.”

Rien Eyzenga – Assupport