De belofte werd waargemaakt: de handjes gingen bij het slotlied van het seminar de lucht in!
“Otto verzorgde voor ons zakelijke seminar presentatiecoaching voor vier sprekers. Daarnaast hield hij een ´Fake Speech´ en trad hij op als dagvoorzitter. Otto heeft zijn belofte — binnen een half uur heb ik de zaal aan het zingen — meer dan waar gemaakt! Ook uit een enquête onder bezoekers van het Zetacom Zorg Seminar bleek de waardering voor zijn bijdrage. Ons seminar was succesvoller door Otto’s rol als presentatiecoach, spreker en dagvoorzitter.” Was getekend: Guido Linthorst van Zetacom Business Communications.

Drie-dubbele inzet

Dit seminar had de primeur; nog niet eerder mocht ik zowel de sprekers coachen, dagvoorzitten én starten met een fakespeech. De combinatie werkte prima. Dankzij de presentatiecoaching was ik zowel vertrouwd met de sprekers als met de materie. Doordat de opdrachtgever vroegtijdig bij ons terecht was gekomen, kreeg Otto ook de gelegenheid zijn vakkennis te delen waardoor de opzet op onderdelen werd aangepast.

Naar aanleiding van deze positieve ervaring bieden we voortaan het “dagvoorzitten op luchtige wijze” extra voordelig aan als dat in combinatie is met een andere inzet: als fakespeaker, als talkshowhost, als Quizmaster, als Presentatieshow-host of als Social Comedian!

Beter seminar

De resultaten van de enquete ondersteunen dit positieve beeld: de coachees scoorden hoger dan voorgaande jaren en fakespeech mocht de hoogste waardering ontvangen. De algemene beoordeling van de hele dag lag ook beduidend hoger dan voorgaande keer, maar dat kwam natuurlijk ook door de perfecte voorbereiding van de organisatie, de uitstekende catering en de prachtlokatie; Kasteel Dussen.

Dagvoorzitter Otto Wijnen in actie tijdens het Zetacom Zorg Seminar

Zetacom heeft aangegeven in de toekomst vaker gebruik te zullen maken van onze diensten. Veel dank aan Bart van den Belt voor de bemiddeling.

Wilt u uw seminar ook naar een hoger plan tillen? Neem eens vrijblijvend contact op!