Grote blij; zojuist deze ronkende referentie binnen van de vice-voorzitter van de Koninklijke Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, de KNMT. Lees en geniet:KNMT besturendag "Spoelt u maar"

De Koninklijke Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde organiseert jaarlijks een teamdag voor haar 14 afdelingsbesturen. Deze dag bevat altijd een actualiteit, een educatief element en een sociale activiteit en dat voor zo’n 70 personen. Toen we Otto Wijnen benaderden voor een fakespeech bleek dat hij invulling kon geven aan al onze activiteiten die dag, waarmee ons eigen KNMT bureau enorm werd ondersteund in de organisatie. Samenwerken was absoluut een topper, maar dat niet alleen, alle aanwezigen waren unaniem in hun oordeel, zelden zo’n goed en nuttig programma gehad. Otto blijkt, samen met zijn team, van veel markten thuis te zijn en op een bijzonder professionele manier het nuttige met het aangename te kunnen verenigen. Nu ik dit bericht schrijf, bijna twee maanden later, heeft men het nog met regelmaat over de dag. Otto, dank aan jou en je team! – Hendrike van Drie,  vice-voorzitter KNMT

Outdoor activiteiten

RB producties: onze partner voor outdoor activiteitenOutdooractiviteitDeze besturendag was een fijne klus voor ons omdat het drie elementen omvatte: een fakespeech, een congresquiz met de titel “Het achterste van de tong” én de voor ons nieuwe outdooractiviteiten. Dus dit succes is mede te danken aan de bijzonder prettige samenwerking met mijn voormalige stagiaire Robbin Breuer, die inmiddels met veel succes zijn eigen theaterproductiebedrijf runt onder de naam RB Producties. Hij verzorgde de vier activiteiten “Spoelt u maar“, “Tanden knarsen“, “Tand des tijds” en “Aan de lippen hangen” met zijn team op keurige, professionele wijze. Robbin en team; hierbij ook mijn dank!

Complete hei-dag

Dankzij deze samenwerking bent u nu dus ook welkom als u méér wenst dan enkel een presentatie, een speech of een quiz: wij kunnen het inhoudelijke programma dagvoorzitten, een ludieke energizer inzetten én buitensportactiviteiten regelen. Doordat we beeld en geluidstechniek in eigen huis hebben die bediend wordt door onze professionele theatertechnicus én een partner hebben voor technische interactie (zoals stemkastjes) is alleen de locatie en de catering nog iets wat op uw to-do lijstje blijft staan. Wacht niet te lang met uw boeking en bel 085 4012600 om uw hei-dag-datum in optie te zetten.